Previous
Next

KLUB ŠUMICA VJENČANJA

Upravo ste pronašli svoju lokaciju za jedan od najvažnijih dana u Vašem životu!

Klub Šumica polivalentan je prostor za vjenčanja & zabave koji je jednostavno, ali opet moderno uređen. U njemu dominiraju prirodni materijali koji su na neki način i logičan izbor uzevši u obzir adresu na kojoj se prostor nalazi – šumu. Prostor ima kapacitet od 200 sjedećih mjesta ili preko 300 stojećih te popratne prostore s garderobom, mjestom za mališane, prostorom za mladenku, tehniku, veliki šank te natkrivene terase kroz šumu na etažama.

Cijela jedna stijenka u prostoru je u staklu i vidite samo šumu, ili kako mi to od milja zovemo – živu tapetu, koja je svaki dan u potpunosti drugačija. Prostor je vrlo zahvalan, jer se lako i brzo može prilagoditi svačijim potrebama i željama. Tako Šumica može biti romantično okruženje za vjenčanja, velike obiteljske proslave, za plesne zabave ili prostor za seminare ,team building i druga događanja.

Objekt ima na raspolaganju siguran parking te nestvaran pogled kroz staklenu stijenu s ambijentalnom rasvjetom u večernjim satima koja će Vas oduševiti.

U našem velikom prostoru nudimo vam profesionalno osvjetljenje s inženjerom (ambijentalan i klubski “light”). Light inženjer zadužen je za programiranje i upravljanje pametnim rasvjetnim uređajima kao i samu operativu kroz trajanje cijelog eventa. Osigurava praćenje protokola, benda ili dj-a, izradu posebnih scena po dogovoru kao npr. ulazak mladenaca, prvi ples, odbrojavanja, razne zabavne igre i slično.

Rasvjeta

U našem velikom prostoru nudimo vam profesionalno osvjetljenje sa inženjerom (ambijentalan i klubski “light”).

Light inženjer zadužen je za programiranje i upravljanje pametnim rasvjetnim uređajima kao i samu operativu kroz trajanje cijelog eventa.

Osigurava praćenje protokola, benda ili dj-a, izradu posebnih scena po dogovoru kao npr. ulazak mladenaca, prvi ples, odbrojavanja, razne zabavne igre i slično.

Za sve informacije i rezervacije javite nam se:

  • na mail info@klubsumica.com
  • pozivom na broj 099 361 55 77