Dobrodošli u Šumicu!

Idiličan moderan objekt, napravljen samo za Vaše uspomene. U čarobnoj Sesvetskoj šumi na adresi Brestovačka cesta 181, nalazi se  Kluba Šumica s tri prostora. Na 17000 kvadrata šume smješten je zatvoreni prostor od 730 kvadrata i 190 kvadrata terase, koji su idealni za sve Vaše potrebe.

Tražite idealan prostor za vjenčanje koje će Vaši gosti pamtiti do kraja života? U potrazi ste za idealnim mjestom za poslovni događaj (event) i/ili edukaciju kojim će Vaši zaposlenici i klijenti bit oduševljeni? Pripremate manju zabavu za pamćenje za Vašu obitelj i prijatelje? Na pravom ste mjestu. Klub Šumica je lokacija iz snova koju ste tražili!

Imanje Klub Šumica nudi Vam veliki prostor za vjenčanja & poslovne događaje (evente) te prostor za manje privatne i poslovne zabave, edukacije i slično.

Prvi, ujedno i glavni objekt je centralni prostor za velike događaje (evente) “Klub Šumica”, kapaciteta do 200 ljudi. Predviđen je za događanja kao što su vjenčanja i sve ostale prigodne veće proslave te za organizaciju korporacijskih događaja (evenata) i raznih poslovnih domjenaka. Natkrivena terasa uz ovaj objekat pogodna je za boravak na otvorenom.

Drugi i treći prostor koriste se za manje privatne zabave. Drugi objekt je prostor „Galerija“ kapaciteta do 60 ljudi kojeg krasi velika terasa zatvorena staklenim stijenama s koje se pruža pogled na prirodu. Zadnji, a ujedno i najslađi prostor, jest kućica „Sjenica“ namijenjena za manje prigode do 30 osoba.

Ambijentalna rasvjeta postavljena po cijelom imanju učinit će i noćni boravak u Šumici romantičnim i nestvarnim. Na raspolaganju je parking za 130 vozila, a terase koje okružuju sami objekt možete koristiti za piće dobrodošlice, okupljanje gostiju ili dnevna manja druženja. Želimo Vama i Vašim gostima pružiti ugodnu i nezaboravnu proslavu u našem malom djelu Sesvetske šumice.