Catering

Catering tim Lisak

Od 1999. godine do danas Catering Lisak ucrtao je svoje ime na hrvatskoj gastro sceni, ostavljajući iza sebe sjajne kulinarske kreacije, uvijek težeći ka savršenstvu.

Catering Lisak tu je za Vas kako bi ostvario Vaše snove o nezaboravnom vjenčanju s vrhunskom ponudom hrane i pića bez obzira radi li se o intimnoj ceremoniji na otvorenom ili raskošnom vjenčanju u Klubu Šumica.

Stvaramo neponovljive doživljaje za pamćenje, nastojeći uvijek nadmašiti vaša očekivanja!
Slušamo pažljivo želje i ideje klijenata i transformiramo ih u kreativnu i vrhunsku kulinarsku priču!

Catering Muring

Dvoje partnera, devedesetih godina, odlučilo je samostalno, vođeni prethodno stečenim iskustvom u istom području, pokrenuti catering.

Ponosni smo što Vam možemo predstaviti Catering Muring, koji smo oformili prije više od petnaest godina.

Catering Muring od samih je početaka građen popraćen iznimnom voljom za radom te užitkom u stvaranju kulinarskih specijaliteta, a samo poslovanje danas je dovedeno do savršenstva.

Svakom detalju posvećujemo veliku pažnju. Nastojimo predvoditi trendove s kulinarskog, ali i prezentacijskog aspekta.

Dekoracija prostora

Žene iz kreativnog Studija Eventastic sve želje pretvaraju u stvarnost.

Ako ste ikada razmišljali da Vam povodom bitnog događanja netko prostor pretvori u čudesnu kulisu, onda vam možemo sugerirati da se za tu potrebu javite Dražani Paladin Pavelić i Ivi Duduković iz  Studija Eventastic  koje se bave organizacijom svih vrsta privatnih i poslovnih evenata.

Na ideju za osnivanje došle su prije skoro 14 godina kada je jedna od njih planirajući svoju vjenčanu zabavu, shvatila da je tržište jako skromno s ponudom te da ako i imate dobru ideju, ne možete je kvalitetno realizirati. 

Ono što ih nekako jako veseli u svemu tome na kraju dana jest što imaju čast sudjelovati u stvaranju uspomena klijenata, zbog čega se jako trude da to budu i one prave uspomene za pamćenje!